FINISAŻ – Maciej Bączyk – Fermentacja #3. WYKWIT Cydr feat. Cafe Rozrusznik – 17 listopad 2015

40 butelek WYKWIT Cydru tylko w Cafe Rozrusznik!

Edycja limitowana, lekko dosłodzona ksylitolem, ręcznie kapslowana.

WYKWIT Cydr fermentował publicznie 24 października 2015 r. w Galerii Wykwit. Improwizował, puszczał bańki z rurek przez głośniki a na koniec dał się złapać w butelki i teraz leży w lodówce i czeka na Was. Ten niezwykle unikatowy i utalentowany obiekt konsumpcyjno-kolekcjonerski pojawi się 14 listopada 2015 roku w Cafe Rozrusznik niczym kwiat paproci w noc świętego Jana.

Razem z WYKWIT Cydrem będzie obecny jego autor – Maciej Bączyk (dj Pomnik), który na tę okoliczność przyniesie czarne pisaki i czarne płyty. Pisakami będzie podpisywał Cydry
a płytami umilał czas. Start – godz. 18.00. W trakcie wieczoru: konkursy, porady, wspomnienia, a w tle niezapomniane przeboje o fundamentalnym znaczeniu (hymny szkół, bicie rostowskich dzwonów oraz seans odprężający w wykonaniu prof. Marii Danuty Michałowskiej).

Zapraszamy!

Wydarzenie na Facebooku

 

*Pierwsze dwie edycje fermentacji dotyczyły produkcji wina. Pierwsza odbyła się w 2008 roku w Galerii Entropia a druga w 2009 roku w Durer Garden w Budapeszcie.

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *